Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Καλωσορίστε στην ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ GURONG! Οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας για την εκτύπωση ετικετών και αυτοκόλλητων ετικεττών συνήθειας!

 

Η ομάδα μας έχει περισσότερο από 20 έτη επιτυχούς λειτουργίας στην ειδικευμένη βιομηχανία μας μαρκαρίσματος και εκτύπωσης. Σήμερα ως περιεκτική επιχείρηση έχουμε τις πλήρεις ικανότητες να εκπληρώσουμε τις διάφορες απαιτήσεις από τους πελάτες μας.

 

Η Co. τυπωμένων υλών GURONG (Σαγκάη), ΕΠΕ καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 2000 τετραγωνικών μέτρων, και εξοπλισμένος με τα προηγμένα μηχανήματα που εισάγονται από τα διεθνή εμπορικά σήματα και τους σημαντικούς εσωτερικούς κατασκευαστές. Εκτός από τη δημοφιλή τεχνολογία εκτύπωσης Flexo, είμαστε επίσης μεταξύ των πρωτοπόρων για την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης στη βιομηχανία μας. Από τη σταθερή βελτίωση του εξοπλισμού, της τεχνολογίας και των εγκαταστάσεών μας, έχουμε τώρα ένα εύκαμπτο μίγμα των τεχνολογιών για να φέρουμε τη μοναδική σειρά μας προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Στην τυπωμένη ύλη Gurong, προσφέρουμε μια εκτενή σειρά των λύσεων εκτύπωσης ετικετών για να ταιριάξουμε όλα τα είδη των προκλήσεων που μπορείτε να έχετε. Με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη μας ο εμπειρογνώμονάς που μας μπορεί να σας βοηθήσει για να επιλέξει το σωστό υλικό από μια απέραντη σειρά των επιλογών όπως το έγγραφο σχολιάστε ή χωρίς επίστρωση, κατασκευασμένο έγγραφο, άσπρες ή σαφείς ταινίες, επιμεταλλωμένο έγγραφο ή βινυλίου ταινίες, μετακινούμενα συγκολλητικά υλικά και πολλά άλλα υλικά ειδικότητας για να παρέχετε μια μοναδικές εμφάνιση και μια απόδοση για τις διαφορετικές εφαρμογές. Περαιτέρω περισσότεροι μπορούμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των ειδικών αποτελεσμάτων λήξης από τις εγκαταστάσεις ψηφιακής και εκτύπωσης flexo μας, όπως το καυτό φύλλο αλουμινίου, η ελασματοποίηση, το επίστρωμα σημείων, να αποτυπώσει σε ανάγλυφο και Deboss και πολύ περισσότερο.

 

Υπερηφανευόμαστε για να κάνουμε την άριστη ποιότητα, ελεύθερα προϊόντα παρενόχλησης με συνέπεια. Και για να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε να το επιτύχουμε, έχουμε λάβει ISO9001, ISO14001, πιστοποιήσεις ISO18001 που μας φέρνουν την επιστημονική διαχείριση και τα λειτουργικά συστήματα. Εκτός από τις ικανότητες για την παραγωγή και τις υπηρεσίες μας, η ΤΥΠΩΜΈΝΗ ΎΛΗ GURONG έχει μια ισχυρή δέσμευση για την περιβαλλοντική ικανότητα υποστήριξης. Είμαστε μεταξύ λίγων προμηθευτών στη βιομηχανία μας με την πιστοποίηση FSC που μας απαιτούν για να υιοθετήσουν πολύ έναν υψηλότερου επιπέδου της λειτουργίας από τις πρώτες ύλες μέχρι τη συσκευασία τελών των τελικών προϊόντων. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιό περίπλοκο και δαπανηρό για αυτήν την λειτουργία, ξέρουμε ότι είναι κάτι άξιο για να κάνει δεδομένου ότι τα παιδιά μας μπορούν να απολαύσουν ένα καλύτερο περιβάλλον στο μέλλον.

 

Στην τυπωμένη ύλη Gurong, η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σταθεί πάντα πίσω να υποστηρίξει οποιαδήποτε έρευνα από σας και να παρέχει την αναπροσαρμογή μέσω έξω ολόκληρης της διαδικασίας έως ότου έφθασαν τα προϊόντα σε σας σε καλή κατάσταση. Με βάση τη συγκεκριμένη ζήτηση, όχι μόνο μπορούμε να προσφέρουμε την παραγωγή τύπος--διαταγής, αλλά και μπορούμε να συζητήσουμε για μια κατάλληλη πρόταση βασισμένη στην πρόβλεψη και τις σχεδιασμένες παραδόσεις, οι οποίες μπορούν ιδιαίτερα να επιταχύνουν την αποδοτικότητα κύκλου εργασιών σας. Έτσι ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι ή μικροί των ποσοτήτων σας, πόσο απλό ή ειδικό το σχέδιό σας είναι, μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη λύση με μας.

 

Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με NOW για οποιεσδήποτε από τις ανάγκες σας μαρκαρίσματος ή εκτύπωσης. Ειλικρινά ελπίδα θα χτίσουμε μια ευτυχή συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

 

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
2022

Έχουμε λάβει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την καινοτομία μας στην τεχνολογία και το σύστημα διαχείρισης εκτύπωσης ετικετών.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

2020

Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί ως «υψηλή και νέα επιχείρηση τεχνολογίας»

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Έχουμε λάβει το πιστοποιητικό FSC στο ίδιο χρόνο

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

2019

Έχουμε επενδύσει στον πλήρη περιστροφικό εξοπλισμό υψηλής ταχύτητας μας.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

2018

Η δεύτερη ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης έφθασε στο εργοστάσιό μας.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

2017

Η πρώτη ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης έφθασε στο εργοστάσιό μας.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

2016

Έχουμε λάβει ISO9001, πιστοποιητικό ISO14001

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

2015
Για την περαιτέρω ανάπτυξη και λόγω των υψηλότερων απαιτήσεων για τη προστασία του περιβάλλοντος στη βιομηχανία μας, έχουμε καθιερώσει τη νέα Co. τυπωμένων υλών Gurong επιχείρησης (Σαγκάη), ΕΠΕ και έχουμε κινηθεί προς το πρόσφατα χτισμένο εργοστάσιο με τις καλές εγκαταστάσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

 

2006-2014
Αναπτύξαμε κυρίως την επιχείρησή μας για την εγχώρια αγορά μας, γίναμε μακροπρόθεσμοι συνεργάτες για λίγα διάσημα εμπορικά σήματα στην Κίνα.

 

2005

Μετά από 7 έτη εργασιακής πείρας στη βιομηχανία εκτύπωσης ετικετών, ο ιδρυτής ο κ. Zhang άρχισε το νέο εργαστήριο αρχικά όπως θυγατρικό της δημόσια επιχείρησης με το όνομα της Σαγκάη Shangzhan διαφημιστικός τη Co., ΕΠΕ.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Ο πρώτος υπολογιστής έχουμε για την επιχείρηση

 

Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GURONG

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Gurong Print (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις